hit counters

miércoles, 10 de junio de 2009

Insoportable



Las confesiones de ciclistas cazados(Kohl, Manzano,...), los constantes positivos de uno y de otro a cual más importante. ¡¡Ya basta joder!! Al final como dicen algunos habrá que ser 100% estrictos y incluir penas de cárcel a los tramposos, quizás la unica forma de prevenir al resto de las conseqüencias de jugar a ser un cerdo.

Me pregunto: ¿como se puede vivir así? a base de inyecciones a escondidas como si estuvieramos en un puticlub ilegal.

¿Que pasa nos gusta el morbo? ¿queremos volver a ver eso en el próximo Tour?:








¿Son preciosas verdad? que imágenes eeeh, que arte! Lo triste es que casi con total seguridad vamos a tener nuevas fotos como esas, con otros protagonistas pero ya veréis, y entonces volveremos a sonreir porque eso nos gusta, si hombre si!


Ya se que nada de lo que salga publicado en los diarios sobre ciclismo me tiene que sorprender, pero tanta maldad contamina. A mi sí me importa lo que digan los demás, y me siento impotente cada vez que un deporte al que yo amo es manchado por la forma de entenderlo de sus practicantes, unos verdaderos monstruos sin escrúpulos que se saltan las leyes de la deportividad y la dignidad a la torera.


Duele mucho ver a un tío que hace buenas carreras en febrero, disfrutas con él, y luego, pam pam pam tocado!! LLegará el día, eso seguro en que yo y seguramente otros tantos dejaremos de ver ciclismo por la televisión, no vale la pena, es darle audiencia a eso, a unos monstruos sin escrúpulos, capaces de todo menos de hacer el bien!
Yo ya lo vengo diciendo hace tiempo, el ciclismo de carretera necesita mínimo un parón de 5 años en todas las categorías, cortar por lo sano!

10 comentarios:

DANDY dijo...

Un tema al respecto:


http://marcawas5.recoletos.es/blogs/Controlador?opcion=9&codPost=3135

van krujem dijo...

trueno que tal , me duele ver las imagenes , porque triki es uno de mis idolos, pero la culpa no es de ellos, la gente quiere ver espectaculo , pues toma espectaculo , pero tu eres ciclista y tienes que defender el ciclismo, habla de el futbol , baloncesto, tenis , yo te digo que si hicieran los mismos controles antidopage a un tenista o futbolista , no habria equipos, todo el mundo habla de guardiola como un heroe, pero no se acuerdan de el positivo que dio , o los 3 jugadores de un equipo ingles de rugbi que fallecieron en tres dias o la muerte de jugadores en el campo , un saludo y tope

jordimasfepesa dijo...

i que creus que resoldries paran 5 anys?
quina culpa tenen la gent que li agrada aquest esport?
com ho faries tu per parar tot això?
Parar 5 anys? en que et bases per dir això?
Entenc perfectament la teva possició en el rebuig del doping, el que no entenc son les teves solucions!
El dopatge està en tot l'esport d'alt nivell, o creus que els teus periquitos volen sols? (sentit figurat)

jordimasfepesa dijo...

totalment d'acord amb en miguelito

Trueno dijo...

no si està molt bé i estic d'acord q això del doping afecta a tot l'esport en general, però si no son els mateixos esportistes els que colaborin en deixar aquestes practiques, doncs aixo serà un drama any rera any!

al final la culpa no es de l'espectador, ni de l'organitzador, ni tan sols del metge de l'equip, la culpa es nomes del corredor que accpeta injectar-se al que li diuen o el que vol

Trueno dijo...

Jordi lo dels 5 anys és una mesura per lluitar con el dopatge, perquè ara mateix tots els mitjans de comunicacio estan impacients per saber la llista de ciclistes implicats en els primers casos de dopatge detectats pel Passaport Biològic

la única solució viable a hores d'ara seria destruir aquest pelotón pudrit a mes no poder i esperar una nova generació, i per aixó necessitem temps, 5 anys és un dir, si en fan falta 10 doncs 10. però seguir aixi cantant positius un rera l'altre, aixi el ciclisme continuarà fent al ridicul, es necessita un cambi total: s'ha d'analitzar al calendari, les carreres, als equips,tot!

GVF dijo...

y tu crees que las generaciones que vienen por debajo estan limpias?

Trueno dijo...

una docena de juvenile fuerona cazados hace un par de años con hematocrito alto, o sea q la cantera tb está jodida, per entonces cual es la solución?

jordimasfepesa dijo...

si tu vols pagar el pato em sembla molt bé, però jo vull continuar compoetint, o sigui que aquesta mesura li apliquin a que faci trampes però als demes deixans disfrutar del ciclisme.
Veus viable que parin 5 anys el futbol?
com rendivilitzarieu el nou estadi de cornella? fent partides de petanca? i cristiano ronaldo? qui li pagarial el sou?
SAPS QUANTES PERSONES HI HA REURE UN EQUIP DE CICLISME? CREC QUE NO EN TENS NI IDEEA! SI NO NO DIRIES AQUESTES TONTERIES!
QUINA CULPA EN TENEN MASATJISTES MECANICS, CORREDORS, TÈCNICS, AJUDANTS... SAPS QUANTA GENT SUMEN AIXÒ? QUINA CULPA EN TENEN? SAPS LA DE FAMILIES QUE DEIXARIES AMB EL CUL AL AIRE?
SEGURAMENT TU AIXÒ NO HO HAS PENSAT, PERQUÈ SEGURAMENT TENS ALGÚ QUE ET POT MANTENIR, PERÒ HI HA MOLTA GENT QUE NO TE CAP CULPA QUE VIU GRÀCIES AIXÒ, QUE EL CICLISME ÉS LA SEVA FEINA.
RESUMINT, CONTRASTA LES COSES AVANÇ D'ESCRIURE!
I PERDONA QUE M'EMPRENYI, PERÒ ÉS QUE TOT AIXÒ EM TRE DE POLLAGUERA!
AMB EL TEMA DEL DOPATGE ET PODRIA DONAR LA RAÓ, PERÒ S'HA DE PENSAR QUE HI HA MOLTA MÉS GENT INNOCENT QUE CULPABLE I ESTIC FINS ALS COLLONS QUE SEMPRE EM DE PAGAR ELS MATEIXOS, I JA EN TENIM PROU A LA VIDA REAL, QUE ELS POBRES SEMPRE SOM EL QUE EM DE PAGAR EL PASTEL DELS RICS I GOBERNANTS COM PERQUÈ ARA TU DIGUIS, QUE LA NOSTRE PASSIÓ NECESSITA QUE TAMBÉ LA PAGUEM NOSALTRES!!!VVAAAAA

Trueno dijo...

ja ser q molta gent viu d'això: massagistes, subdirectors, mecanics,... però no és el tema. Es trist sentir dir Fignon que. "lo prenia lo que tots tb prenien i que el 1991 es veia i molt com bastants em passaven pe eren als primers clients de l'EPO"

tb hi ha películes q es cancelen perque la primera part no va tenir exit de taquilla i mira hi ha gent darrera q perd uns bons ingressos segur.

Jordi a mi lo que m'emprenya es està totalment convençut q al dopatge no te solucio, i que per guanyar(parlo a nivell de Tour,m Giro, Roubaix,...) o t'injectes al q et diuen o res de res. I una cosa, de tot això se'n pot dir mafia quasi, a mi em faria cosa viure en aquest entorn, tela la pressio q han soportar als q depenen del ciclisme, tela, perque hi ha equips q desapareixen per culpa del corredor caçat, no se viura aixi es el millor